tag:blogger.com,1999:blog-296313715620621208.post741804084803841808..comments2022-04-12T05:18:51.320+03:00Comments on Maustemittakaava: Inkivääri-parsakaalikulho ja herkullisen tofun salaisuusClaudia & Eliashttp://www.blogger.com/profile/01453483324638361599noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-296313715620621208.post-4779594552993935922016-01-20T23:21:15.230+02:002016-01-20T23:21:15.230+02:00Tuota japanilaista silkkitofua emme vielä olekaan ...Tuota japanilaista silkkitofua emme vielä olekaan ehtineet maistaa, joten pitääkin ottaa se seuraavaksi raaka-aineiden valloituslistalle. :) Varsinkin, jos se yksinkertaisuudessaankin on noin herkullista kuin sanot! Claudia & Eliashttps://www.blogger.com/profile/01453483324638361599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-296313715620621208.post-67587392848252934532016-01-20T09:59:41.882+02:002016-01-20T09:59:41.882+02:00Minäkin karttelin pitkään tofua, kunnes ymmärsin, ...Minäkin karttelin pitkään tofua, kunnes ymmärsin, miten sitä tulee käyttää. Marinoituna ja rapeana se maistuu hyvätä! Mutta japanilainen, pehmeä tofu se vasta on jotain! Silkkisen ihanuuden kanssa syödään raastettua inkivääriä ja soijaa, ei muuta. Sääli vain, ettei Suomesta saa todella hyvälaatuista pehmeää tofua. Selinahttps://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-296313715620621208.post-21534776548337218342016-01-19T21:37:29.359+02:002016-01-19T21:37:29.359+02:00Kiitos! :) Toivottavasti resepti maistuu teidänkin...Kiitos! :) Toivottavasti resepti maistuu teidänkin keittiössänne! Yllätyimme itsekin kuinka herkullista tofusta saakaan muutamalla pikku niksillä, ja nyt sitä sitten kuluukin koko tofutaantuman edestä. :)Claudia & Eliashttps://www.blogger.com/profile/01453483324638361599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-296313715620621208.post-26182751481866288692016-01-19T12:23:35.787+02:002016-01-19T12:23:35.787+02:00Meilläkin tofu on verrattain uusi aines kokkailuss...Meilläkin tofu on verrattain uusi aines kokkailussa, mutta nyt olen jo oppinut siitä tykkäämään. En ole tainnut koskaan marinoida sitä, vaan pelkästään maustaa kastikkeen avulla. Pitää testata tämä teidän reseptinne, näyttää hyvälle. Ja inkivääri - aina ihanaa!Päivi / Kokkeillaanhttps://www.blogger.com/profile/15830506492129381519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-296313715620621208.post-1474694108369669362016-01-17T22:30:48.350+02:002016-01-17T22:30:48.350+02:00Haa, meitä on siis ollut muitakin! ;) Näillä vinke...Haa, meitä on siis ollut muitakin! ;) Näillä vinkeillä onneksi täällä kammo saatiin muutettua innostukseksi. Inkivääri on kyllä vertaansa vailla varsinkin kun vielä tajusimme alkaa käyttämään sitä myös suikaleina. Inkiväärintuoksuista viikkoa siis sinullekkin! :)Claudia & Eliashttps://www.blogger.com/profile/01453483324638361599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-296313715620621208.post-30400518845065837672016-01-17T22:23:42.039+02:002016-01-17T22:23:42.039+02:00Kiitos Maikki! :) Tätä popsiikin oikein mielellään...Kiitos Maikki! :) Tätä popsiikin oikein mielellään, kun annos on värejä täynnä! Claudia & Eliashttps://www.blogger.com/profile/01453483324638361599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-296313715620621208.post-2977321325693751992016-01-17T17:33:39.121+02:002016-01-17T17:33:39.121+02:00Niin hyvät ja oivat vinkit! Minäkin kärsin pitkään...Niin hyvät ja oivat vinkit! Minäkin kärsin pitkään tofukammosta,kun sellaista mautonta ja maustamatonta möykkyä olin joskus maistanut! Jalotofulta löytyvät kyllä parhaimmat valmisteet, mutta itse marinoimallakin varmasti onnistuu. Inkivääriä ei voi laittaa liikaa...eihän? Sitä käytän itse niin makeissa kuin suolaisissa ruoissa! Maistuvaa sunnuntaita!Heli-Hannele - Beach House Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/18298976271913110033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-296313715620621208.post-77556251107660650012016-01-17T12:17:50.108+02:002016-01-17T12:17:50.108+02:00Nam, tämä näyttää tosi hyvältä! :)Nam, tämä näyttää tosi hyvältä! :)Maikkihttps://www.blogger.com/profile/01961684134505248512noreply@blogger.com